Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון
1בצל בינוני קצוץ
כוסברה ופטרוזליה קצוצים
5עגבניות בינוניות מרוסקות
לערבב הכל יחד
לתבל במלח.כמון
ופילפל שחור
ליצור כדורים ולשים בצלחת

בסיר מחממים שמן
מוסיפים את העגבניות
מטגנים 5 דקות
מוסיפים כף רסק עגבניות
קצת חוואיג למרק וכף פפריקה מתוקה ומלח
נותנים רתיחה
מערבבים ביצה בצלוחית
לוקחים כדור קציצה וטובלים בביצה ושמים בסיר
כך את כל הקציצות
מנמיכים את הגז
ומבשלים חצי שעה
בתאבון

קציצות ברוטב עגבניות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

489 מתכונים