Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 וחצי כוסות קמח
2 כפות שמן זית( קנולה)
חצי כפית מלח
חצי כף שמרים יבשים
כוס ורבע מים פושרים.

מילוי-
נוטלה עם קוביות שוקולד חלב
ממרחיל לבנה וחלווה
נוטלה עם גבינת מסקפונה.

הכנת הבצק –
1) בקערה גדולה ( או במקסר) להכניס את כל החומרים. מים בהדרגה.
2) ללוש הייטב את הבצק. אמור להתקבל בצק חלק ונעים.
3) מכסים את הבצק ומתפיחים כ- שעתיים ,( אם ממהרים אפשר שעה) להכפלת הנפח.
4) נעביר את הבצק למשטח מקומח הייטב.
נחלק את הבצק ל-5 חלקים.
5) מכדררים כל חתיכת בצק לעיגול.
ניתן מנוחה 20 דקות
6)נתחיל לרדד בעזרת מערוך לצורת אליפסה.
7) למרוח על הבצק מילוי , לפי בחירה.
ונקפל את הבצק על נייר אפיה מקומח.
😎 טאבון או תנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, כ- 10 דקות או עד שהמאפים מוכנים.
9) נפזר אבקת סוכר
ונחתוך .
10) לאכול חם ולהתענג❤❤❤

קלצונה_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים