Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבסיס:
250 מיל קרם קוקוס/ריצ/שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה :
להמיס את הקרם קוקוס יחד עם השוקולד במיקרוגל ולערבב היטב
להוסיף לתערובת השוקולד
350 – 400 גרם בסקויטים קצוצים דק ומערבבים היטב .
לשטח את העיסה בשתי תבניות אינגליש קייק

לציפוי גנאש:
ממיסים במיקרוגל
250 גרם שוקולד מריר
250 מיל קצפת צמחית/קרם קוקוס
יוצקים את הגנאש בצורה שווה בין שתי התבניות
מכניסים למקפיא לחצי שעה לפחות להתייצבות
חותכים ומגישים

לקינוח אישי :
מכניסים מהתערובת לתוך תבניות שקעים קטנות בצורת חישוקים קטנים .
למי שאין יכול בתוך עטרות נייר קטנות .
מזלפים מעל קצפת ומקשטים בשוקולד מגורד ובקוקוס בצדדים

באהבה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

קינוח בסקויטים ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים