מצרכים לבסיס:
250 מיל קרם קוקוס/ריצ/שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה :
להמיס את הקרם קוקוס יחד עם השוקולד במיקרוגל ולערבב היטב
להוסיף לתערובת השוקולד
350 – 400 גרם בסקויטים קצוצים דק ומערבבים היטב .
לשטח את העיסה בשתי תבניות אינגליש קייק
לציפוי גנאש:
ממיסים במיקרוגל
250 גרם שוקולד מריר
250 מיל קצפת צמחית/קרם קוקוס
יוצקים את הגנאש בצורה שווה בין שתי התבניות
מכניסים למקפיא לחצי שעה לפחות להתייצבות
חותכים ומגישים
לקינוח אישי :
מכניסים מהתערובת לתוך תבניות שקעים קטנות בצורת חישוקים קטנים .
למי שאין יכול בתוך עטרות נייר קטנות .
מזלפים מעל קצפת ומקשטים בשוקולד מגורד ובקוקוס בצדדים
באהבה אסתי ❤️