מצרכים לעוגיות :
200 גרם שוקולד מריר
½ כוס שמן
2 ביצים
½ כוס סוכר לבן
½ כוס סוכר חום
2 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפיה
¾ כוס קמח
לקצפת :
500 מיל שמנת מתוקה או צמחית
4 כפות פודינג וניל (80 גרם)
200 גרם שוקולד לבן מומס
אופן ההכנה
עוגיות:
נמיס במיקרוגל את השוקולד המריר והשמן.
נלוש במיקסר ביצים, סוכר לבן וסוכר חום.
לאחר כמה דקות נוסיף את תערובת השוקולד המומס בעדינות!.
נוסיף את הקמח, אבקת אפייה והקקאו.
נערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
את הבלילה נכניס לשקית זילוף ונזלף מעט מהתערובת במרווחים בגודל מטבע חצי שקל
נחמם תנור על 175 מעלות ונכניס לתנור ל – 8 עד 9 דקות ואז נוציא מיד.
נשאיר את העוגיות להתקררות ורק לאחר מכן ננתק מנייר האפייה.
קצפת:
נקציף את הרכיבים לקצפת נוסיף את השוקולד הלבן המומס (לקרר את השוקולד המומס לפי ההוספה לקצפת)
בתנועות קיפול
הרכבה :
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים כל צמד עוגיות ..עוגיה, קצפת, עוגיה.
להכניס למקפיא להתייצבות לפחות 8 שעות
לאכסן במקפיא עד ההגשה .