Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק:
3 כוסות קמח (כוס חד פעמי שתיה חמה)
כוס וחצי שומשום
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן
רבע כפית מלח
2 סוכר וניל
גרידת לימון

דבש
כוס מים
כוס סוכר
מיץ סחוט מחצי לימון.
לבשעל כחצי שעה, עד שנהיה דבש.
לבשל באש גבוהה עד לרתיחה ואז להנמיך
ולמשיך לבשל.

מילוי
100 גרם שקדים
100 גרם אגוזים
50 גרם צימוקים
חצי כוס שומשום קלוי ( שתיה קרה).
לקצוץ הכל ביחד
להוסיף חציי כוס דבש ממה שהכנו
לערבב ביחד.

הכנה
1) בקערה להניח את כל המצרכים,
ללוש לבצק רך ונעים.
2) לחלק את הבצק ל- 5 חלקים.
לרדד כל חלק לעלה דק.
לחתוך לרצועות דקות( בערך ס"מ).
3) ללפף כל רצועה על קונוס מתכת.
מלמטה למעלה.
4) לטגן את הקונוסים בשמן עמוק.
5) להניח להתקרר הייטב.
6) לטבול את הקונוסים בדבש.
( רצוי כשמוציאים את הקונוסים מהדבש
להניח בתבנית כחצי שעה במקרר)
7) למלא כל קונוס במילוי.
טעים וקל להכנה🌺🌺🌺🌺
ט"ו בשבט שמח💞

קונוס מבצק שומשום במילוי פיצוחים💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים