Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
1.5 כפות מלח
¾ כוס סוכר
1 כפית קצח מי שאוהב. אני לא שמה.
עד4 כוסות מים פושרים לשים בהדרגה לא בבת אחת יכול להיות שתצטרכו פחות מים
מים בהדרגה לא בבת אחת!

150 גרם חמאה מומסת.לערבב הכל בקערה לשמן מעט את הקערה ולכסות את הבצק .ולתת לתפוח.אחריי התפיחה לחלק לכדורים לתת לתפוח עוד 20 דקות .לפתוח כל כדור למרוח את החמאה או המרגרינה או נטורינה.לשמן את הסיר ולסדר את הכדוריי בצק. מרחתי מעל הכדורים עוד קצת חמאה ופיזרתי שומשום אפשר פרג ונתתי לזה עוד תפיחה עים מכסה סגור.הכנסתי לתנור 175 מעלות בדקתי אים למעלה אפוי…והפכתי את הסיר לעוד אפיה קצרה..טעים וקל או אפשר על פסטה או בתנור כל הלילה 100 מעלות😋😊את הביצים הפעם שטפתי ויבשתי. לבדוק היטב שהביצים שלמות ללא סדקים.הכנסתי את הביצים שלמות לא מבושלות לבצק. הבצק תפח עים הביצים.שהקובנה מוכנה .שאתן חותכות תחתכו בעדינות שהביצים לא יסדקו מהסכין😋🌹

קובנה של שבת😋_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

86 מתכונים