Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר

לערבב, להוסיף: שלוש כוסות מים חד פעמי
להתחיל ללוש, אחרי 2 דקות להוסיף חצי כוס שמן זית
להמשיך ללוש, אם צריך מים להוסיף לאט לאט
להוסיף כף מלח וללוש עד לקבלת בצק רך
לשמן מלמעלה, להתפיח שעה

לעשות צורות שרוצים, למלא בבשר, לסגור
לשים בתבנית, להתפיח חצי שעה
למרוח ביצה שערבבנו עם קצת סוכר ולפזר שומשום
לאפות בתנור שחומם מראש 190 מעלות עד להזהבה, להוציא ולכסות במגבת

למילוי:
לטגן בצל גדול עד לשקיפות
להוסיף חצי קילו בשר טחון
לערבב, להוסיף – כפית שטוחה מלח, כפית שטוחה פלפל שחור, קצת צנוברים
לקרר ולמלא

לחמניות ממולאות בבשר_יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים