Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
3.5 כוסות קמח כוסמין.( אפשר קמח רגיל)
3.5 כוסות קמח לחלה
1.5 כפות שמרים יבשים.
1 כוס שמן(חד פעמי קר)
2 כפות סוכר
1 כף מלח
בין 2 ל3 כוסות מים
למריחה
1 חבילה נטורינה שמן זית רכה
למילוי:200 גר גבינה צהובה מגורדת.
1 כוס פרוסות זיתים.

הכנה:
לנפות קמחים, להוסיף, שמרים, סוכר ושמן ולערבב.
להוסיף מלח ומים בהדרגה (יתכן ולא נצטרך את הכל) עד לקבלת בצק נוח לעבודה
התפחה עד להכפלת הנפח.
לרדד את הבצק למלבן.
למרוח נטורינה, לפזר גבינה צהובה וזיתים
לגלגל לרולדה
לחתוך לפרוסות עבות
להניח בתבנית יעודית לקובנה מרוחה בנטורינה , בצורת מעגל.
להשאיר להתפחה
למרוח בביצה
לפזר סומסום
אפייה ב180 עד להזהבה.לקובניות, לחלק ל9 עיגולים, בכל עיגול לשים נטורינה, גבינה צהובה וזיתים, ולעשות צורה של לחמניה
לצנן על רשת

מתכוןמתכון

קובנה /קובניות חלביות במילוי גבינה צהובה וזיתים_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים