Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית מלבן חד פעמי
ממסים 250 גר שוקולד חלב ו5 כפות נוטלה או כל ממרח בטעם אגוזים . ו3 כפות דבש .
מקררים מעט כדי שהפיצפוצים לא יקבלו לחות ויאבדו את פריכותם . מערבבים עם 3 כוסות חד פעמי קר פצפוצי אורז .
מעבירים לתבנית שטוחה .

לציפוי מעל ממיסים
200 גר שוקולד חלב ו3 כפות ממרח אגוזים או ריבת חלב ,מורחים מעל ומפזרים אגוזים אם רוצים

מכניסים למקרר לקירור וייצוב ורק אחר כך משחררים מהתבנית.
חותכים עם סכין ארוכה במכה אחת לא בניסור ,לקוביות.בגודל אחיד

קוביות שוקולד חלב ופצפוצי אורז_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

22 מתכונים