Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי ק"ג בורגול דק
למלא מעל בליטר מים רותחים לכסות בניילון נצמד לשעה

לתבל
1 כף פפריקה
מעט פפריקה חריף (לא חייב)
1 כפית כמון,
1 כפית מלח
אחרי שעה לתבל בתבלינים להעביר בטחינה דרך מכונת בשר ונעשה בצק רך ונוח לעבודה

ליצור כדורים של 30 גרם בידיים רטובות ולמלא בבשר

מילוי בשר:
לטגן 2 בצלים שישחימו מעט
להוסיף
חצי קג בשר טחון,
כפית פלפל שחור גרוס,,
כפית בהרט,
חצי כוס צנוברים( את הצנוברים מוסיפים רק לאחר שסיימנו לטגן את הבשר) ומלח לפי טעם

להגיש עם טחינה

את הקובה ניתן להקפיא ולטגן לפני ההגשה

קובה מטוגן_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים