Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
שקית פתיתים
2 בטטות חתוכות לקוביות קטנות
קופסת תירס שימורים
בצל גדול קצוץ
חופן פטרוזיליה וכוסברה

בסיר עמוק שולקים במלא מים חבילת פתיתים בערך 6 דקות
מניחים במסננת לסינון כל הנוזלים.
בסיר רחב מטגנים היטב עד להזהבה את קוביות הבצל
לאחר מכן מוסיפים את הבטטה ומקפיצים אותה עם הבצל עד לריכוך קל .לאחר מכן מוסיפים את התירס מסונן מהמים וממשיכים להקפיץ על אש גבוהה כל הזמן ולערבב כל הזמן
עד שנראה צבע מקורמל .
מוסיפים את הפתיתים מורידים מיד לאש נמוכה ומערבבים מידי פעם כ 5 דקות בערך
מתבלים במעט מלח .פלפל שחור .מעט מרק עוף לא חובה אבל מוסיף .
לקראת הסוף מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה קצוצה
ומגישים חם

אסתי זוהרץ 💫💫💫✨✨

פתיתים בטטה ותירס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים