Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

רכיבים:
250 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים בינוני
3 ביצים טרופות
2 כפות פירורי לחם מוזהבים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
תרסיס שמן

אביזרים:
מחבת 26 ס"מ לטיגון
צלחת עם נייר סופג

ההכנה:
1. בקערה מכנעסים את כל המרכיבים יחד ומערבבים טוב טוב

2.מחממים מחבת על אש בינונית ומרססים טוב עם תרסיס שמן.

3. מוסיפים את העיסה ומיישרים טוב את העיסה במחבת כמו חביתה.

4. מטגנים צד אחד עם מכסה חצי פתוח על המחבת עד התייצבות ואז הופכים בזהירות לצד השני, וממשיכים לטגן עוד כמה דקות ללא מכסה.

5.מוציאים בזהירות על צלחת עם נייר סופג.
מצננים קלות ומגישים….

פשטידת תרד קלילה ופשוטה
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים