Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

למעטפת:
6 תפוחי אדמה עם קליפה אדומה – מבושלים בקליפתם
2 ביצים
מיכל שמנת להקצפה 38%, או שמנת פרווה/גבינה 5%/שמנת של פעם.
כוס קמח + כפית אב’ אפייה
1.5 כפות אבקת מרק עוף/פטריות
חופן פטרוזיליה קצוצה/מנגולד
מלח, פלפל שחור, כוסברה יבשה, פפריקה חריפה

מילוי:
2 בצלים גדולים, קצוצים – מזהיבים עם סלסילת פטריות והכרוב.
¼ כרוב קצוץ..(לא שמתי הפעם)
חציל קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות (אפשר לקצות את הירקות לפי הסדר במעבד מזון ולהזהיב..)
מתבלים בטארייקי, סויה, שום (אפשר גבישי), כוסברה יבשה.. מעט מרק פטריות, מעט מרק בטעם עוף

אופן ההכנה
*מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים שאר מרכיבי המעטפת ומערבבים היטב, טועמים מעט ומשפרים טעמים.
*יוצקים מחצית התערובת לתבנית משומנת 20X30, ומיישרים.
*יוצקים מעליה את המילוי מיישרים, ומעל יוצקים את המחצית השנייה של מעטפת תפוחי האדמה.
**אפשר לערבב הכל יחד ולצקת בתבנית ולאפות.
מרססים בספריי שמן מעל, או מפזרים קוביות קטנות של חמאה, וזורים שומשום/קצח…

*אופים בתנור חם ב-175 מעלות עד להזהבה יפה, תהנו.

פשטידת פירה תפוחי אדמה, חציל, פטריות כרוב ועוד…_מתכון של גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

70 מתכונים