Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 טעים יאמיייייי
טיפ נהדר בפנוכו סלטה מטבוחה נותנת הרגשת טעם
של אוורירות נמוח מיוחדת

3 תפודים בינוניים ללא קליפה מבושלים
4 כפות סלטה מטבוחה קצוץ דק
1 בטטה בינונית מבושלת
4 ביצים גדולות L
1/2 ראש שום קצוץ
תבלינים
מלח
כמון כרכום קימל וטימין יבש
להכנה

בקערה להעביר את הבטטה והתפודים למעוך לא למחית שישארו גושים להוסיף שאר המרכיבים.
זה כל הטעם. לטבל לערבב להעביר לסיר קטן מרופד בנייר אפיה. ועליו
2 כפות שמן טעיםםםםם לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה יפה

פשטידת בטטה
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים