Share with:


חלבי

אופן הכנה


31X22 תבנית בינונית


חבילת ברוקולי של סנפרוסט (לחלוט אותם במים חמים)
4 ביצים
1 כף קמח תופח
1 גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
כ-250 גרם גבינה בולגרית קשה ומלוחה,
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
לתבל מלח (כ-1/2 כפית), פלפל שחור

לבצק:
כוס ורבע קמח
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 כפות מים
מעט מלח
1 ביצה.
ללוש היטב ולהכניס את הבצק למקרר לחצי שעה עד שעה.

לשטח את הבצק בתבנית ולדקור את הבצק במזלג. אופים בחום של 180 מעלות. אופים את הבצק חצי אפייה בלבד (כרבע שעה)
,מניחים לבצק להתקרר לפני שמוסיפים את הבלילה.

אופן הכנה:
יש להרתיח את הברוקולי במים חמים עד לריכוך , לסנן היטב מהמים ולצנן ולקצוץ גס.
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.
להוסיף את הבלילה על הבצק הפריך (שנאפה קודם לכן) ומפזרים מעליו גבינה צהובה או כל גבינה אחרת מגורדת.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כשעה (עד להזהבה).

פשטידת ברוקולי עם גבינה ❤️
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

51 מתכונים