Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

המצרכים :
בכוס קרטון אוניברסלית

לסירופ סוכר:
1 כוס סוכר
2/3 כוס מים
כפית מיץ לימון

אופן הכנת הסירופ:
להרתיח על עוצמה הכי גדולה את כל מרכיבי הסירופ מרגע הרתיחה כ .. 6-8 דקות עד לקבלת סירופ סמיך .
להוסיף לסירופ המוכן
3 כוסות שקדים טחונים
ללא קליפה
מעט תמצית מי זהר
לקרר את העיסה כמה דקות
עד להתייצבות .
לקחת מעט מהעיסה לשטח מעט לשים דובדבן מסוכר לגלגל לכדור קטן .
אפשר לשים מילוי גם בתבניות סיליקון בצורות שונות .
להקפיא לפחות שעתיים או יותר .לחלץ ולצפות בשוקולד

לציפוי שוקולד:
להמיס בסיר כפול עם
אמבט מים:
200 גרם שוקולד צימקאו /מריר
לבן או חום
להוסיף אחרי ההמסה
1 כף שמן
לערבב היטב
ולצפות את הכדורים הקפואים בשוקולד מומס

ניתן לקשט בפסי שוקולד מומס. בסוכריות ..אגוזים וכל העולה על הדמיון ..
את הפרלינים מסדרים בתוך עטרות נייר .

35 – 40 יחידות

באהבה אסתי ❤️

פרלין שקד ודובדבן 🍒_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים