Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

(יש עוד מתכונים בקבוצה לחפש : פריקסה)

3 כוסות סולת 300 גרם
כפית מלח
כף שטוחה סוכר
כף שטוחה שמרים
רבע כוס שמן זית
כף ערק או יין לבן.

את השמרים והסוכר להתסיס ביחד עם חצי כוס מים פושרים למשך 15 דקות

להכניס הכל לקערת המיקסר
לערבל
להוסיף בערך 1.5 כוסות מים פושרים אולי יותר
לאט עם המים רק עד שהבצק יתגבש יפה ולא יהיה יבש או דביק.
להתפיח 20 דקות
לשמן את המשטח עבודה.
לשמן מעט ידיים.
לקרוץ כדורים
למתוח אותם מעט בצורה אובלית
לתת להם התפחה של חצי שעה.
ולטגן בשמש עמוק.
לקרוץ פריקסה
לכסות ל 15 דקות.
בתום 15 דקות ולפניי הטיגון לפזר מעט סולת וקמח תירס
לחמם שמן ולטגן

פריקסה בצק עם סולת_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים