Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
1) 5 חלמונים
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
2 וחצי כוסות קמח
2) ריבת תות או כל ריבה שאוהבים.
3) 5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קוקוס.

אופן ההכנה –
1)מערבבים במיקסר עם וו לישה,
את החלמונים , סוכר ,קמח , אבקת אפיה
מחמאה, וסוכר וניל
מערבבים עד לאיחוד הבצק,
בצק רך ונעים.

2) מרפדים תבנית 28 או חד פעמי בנונית
נייר אפיה משומנת.
משטחים את הבצק.
( מרדדת על נייר האפיה)

3) אופיה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ- 20 דקות או עד הזהבה.

4) מקררים את הבצק כ-10 דקות.

5) מורחים שכבת ריבת תות או כל ריבה שאוהבים
או שוקולד.

6) מקציפים חלבונים , מוסיפים סוכר
את הקוקוס בתנועת עטיפה.

7) בעדינות מורחים את שכבת הקרם מעל הריבה.
😎 אופים עוד כ- 20 דקות או עד הזהבה.

אוכלים בהנאה ❤️❤️❤️❤️❤️

פריך עם ריבה וקוקוס -העוגה של פעם_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים