Share with:


חלבי

אופן הכנה

פרחי רונה שלי
שוב מתכון חדש שלי
לשמחה המשותפת ולשם תרם בעלי בשמחה
פרחי רונה בטעם נימוח
את זה לא טעמתם טעיםםםםםםםםםםם

למתכון הנפלא
1/2 קילו קמח קונדיטור
100 גרם קמח לבן
200 גרם קמח כוסמין
כף שמרים יבשים
2 כוסות מים פושרים
כוס חד פעמי חמה
3/4 כוס שמן חמניות כוס מידה
2 כפות פלפלת חריפה ושום טחון/ פלפל וצ'ומה
כף טימין יבש
כל המרכיבים לבצק פצצת טעם לא חריף
מלח
תבניות סילקון קטנות לא קטנטנות
גבינה צהובה לסוף

לירקות
גזר גמבה קישוא

תבלינים
מלח. טימין יבש
ג'ינג'ר יבש
כורכום

להכנת הירקות
בסיר מהדים את הירקות לשזף בסוכר חום
ואם יש נוזלים להניח על מסננת להגירת נוזלים

לעבודת הבצק
מעבירים לקערה כל המרכיבים לשים היטב ולקראת הסוף מוסיפים כפית שמן ולשים היטב וישר לעבודה לא מחכים להתפחה
לוקחים גוש קטן מרדדים ומעבירים לתבנית הסילקון מרפדים.
מחוררים עם מזלג ולתנור אפיה שחומם מראש ל-180 מעלות
לאפיה לא לשרוף. להוציא למלא כך שכבת גבינה צהובה ולהדק בקלילות והירקות ולבסוף שוב הגבינה הצהובה לתבל ולתנור להמשך אפיה שרואים שהגבינה נמסה
זה לא טעמתם מעדן שתפוווווווווווווווווווו פרגנו בתמונה למעלה אני עם גבינות וגם ירקות עשיתי יש מגוון אפשרויות

פרחי רונה
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים