Share with:


בשרי

אופן הכנה

1/4 קילו בשר טחון,
1 בצל בינוני קצוץ,
3 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה של מרק עוף
, 1/2 כפית פפריקה,
מעט מלח
מעט פלפל שחור,
חופן צנוברים קלויים,
מעט כוסברה קצוצה דק

אופן הכנה:
לטגן את הבצל ואת השום עד שמזהיב להוסיף את הבשר טחון
כשהבשר משנה את הצבע להוסיף את הכוסברה, מרק עוף, פלפל שחור ופפריקה. ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות שהכל מתערבב ונטמע בבשר
להוסיף את הצנוברים ולערבב לתת לבשר להתקרר לקחת את הפרגית/חזה עוף לפרוס אותו דק, לשים מהמילוי ולגלגל כמו רול לעטוף בניילון נצמד
להרתיח סיר עם מים ולהכניס את הרולים העטופים ל – 15 דקות
להניח לזה להתקרר ולהוציא מתוך הניילון יש כאלה שמטגנים עם פירורי לחם וביצה אני עשיתי קצת אחרת לאחר שהוצאתי מהניילון את הרולים

הכנתי רוטב מ:
חצי כוס יין יבש,
2 כפות דבש,
כף חרדל,
פלפל גרוס,
כף רוטב סויה
מעט טימין יבש

הרתחתי את הרוטב והוספתי את הרולים שיספגו טעמים מהרוטב עד שהצטמצם טעים אשששש

פרגיות ממולאות בבשר
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים