Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

והחלק הבאמת הכי טוב: הכל בסיר אחד!

4 מנות
מחממים מאוד סיר נון סטיק ומוסיפים פרוסות בצל לבן עם 2 כפות מים (אפשר גם לחמם כף שמן למי שלא חייב ממש בלי שמן בכלל)

מוסיפים צביטה מלח ומערבבים על אש גדולה כדקה

מוסיפים 500 גרם פטריות פרוסות דק
כשהן מתחילות להגיר נוזלים, מנמיכים את האש לאש בינונית

מוסיפים 300 גרם קוביות טופו
ממשיכים ״לטגן״ עוד 8-10 דקות עד שהפטריות הגירו את רוב הנוזלים בהן

מוסיפים עוד חצי כפית מלח
וחצי כפית אבקת שום
(או כפית מלח שום- אם בא לכם המלצה על אחד ממש מוצלח, תגידו!)
מערבבים טוב

מוסיפים: כף גדושה קמח מכל סוג (פה יש קמח חיטה מלא אבל אפשר גם לבן או ללא גלוטן)
מערבבים עד שהקמח נספג בנוזלים

מוסיפים 2/3-3/4 כוס חלב צמחי לבחירתכם
ממשיכים לבשל עד שהתערובת מסמיכה

מוסיפים:
צביטה אגוז מוסקט
חצי כפית טימין יבש
1/4 כוס פתיתי שמרי בירה
מערבבים ומבשלים עוד דקה
מוסיפים 400 גרם איטריות קונג׳אק (הן ממש דלות קלוריות ופחמימה) מסוננות ושטופות
עוד ערבוב וזהו!
מגישים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה
ככה מרגישים טוב כשאחר כך אוכלים קינוח מושחת!

פסטה ברוטב פטריות קרמי ומפנק,דל פחמימות ושומנים ועם מלא חלבון_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

28 מתכונים