Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

מצרכים:
700 גרם בשר טחון
בצל 1 גדול מגורד דק
גזר 1 מגורד דק
תפוח אדמה קטן מגורד דק
ביצה 1
3 כפות פירורי לחם בערך
מעט פלפל שחור
מעט מלח
מעט כורכום
מעט בהרט או ראסאלחנות
3 כפות פטרוזליה קצוצה
3 כפות מים מהברז
לערבב את הכל להכניס למקרר לחצי שעה
לעשות חריץ ארוך בפלפלים
לנקות מהזרעים
ולמלא בבשר טחון

להכין רוטב אדום ולבשל את הממולאים ברוטב

לרוטב אדום לממולאים :
שמים בסיר 2 כפות שמן קנולה
כף גדושה פפריקה
4 שיני שום כתושות
רבע כפית פלפל שחור
כפית מרק עוף
רבע כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות
בערך כוס מים להרתיח כמה דקות .
לשים את הממולאים ברוטב
ניתן להוסיף קוביות תפוח אדמה בין הפלפלים
ולבשל בלהבה בינונית בערך 50 דקות

בתאבון ❤️

פלפלים קטנים ממולאים בשר_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים