Share with:


חלבי

אופן הכנה

מהתוכנית דרך האוכל עם אהרוני וגברי בנאי – בטעם גן-עדן.
שושקה = פלפלים בצורה מאורכת או פלפלי קפייה

פלפלים אדומים מאורכים קלויים וקלופים, אחר כך פותחים או חותכים אותם לאורכם, כך שיהיה אפשר לפרוס אותם כמו ספר, לתת במסננת להגרת נוזלים, לפחות למשך שעתיים

למלית:
200 גרם גבינת טוב טעם
150 גרם גבינה בולגרית מגוררת
ביצה
פלפל שחור (לא מעט)
לא מוסיפים מלח בגלל הבולגרית
מערבבים היטב עם מזלג עד קבלת מחית אחידה

ממלאים פלפל בכף גבינה וסוגרים, אם פתוח מניחים ככה.
טובלים בביצה טרופה + מעט מים
ואחר כך טובלים בפירורי לחם עם שומשום ומטגנים עד שפריך..
תהנו..

פלפלים ממולאים בגבינה_גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

55 מתכונים