Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק״ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
3 כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן זית

לערבב לקבלת בצק רך ונעים את השמן להוסיף בסוף
לכסות ולהתפיח בערך שעה

ללוש ושוב התפחה של 20 דקות בערך
לחלק ל8 כדורים לתת לנוח

לקחת כדור ולפתוח עם הידיים לפיתה עבה לתת לנוח

לחמם תנור על 270 מעלות לחמם תבנית בתנור

למרוח את הפיתה עם שמן זית לפזר מעל קצח
לקחת צלחת עם מים למתוח את הפיתה לאורך לתבול את החלק התחתון של הפיתה להניח על מגש חם ולאפות
את המגש להניח בתחתית התנור לאפות 10 דקות על חום גבוה ואז להוריד ל200 מעלות לעוד 15 דקות בערך

פיתות מיוחדות
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

121 מתכונים