Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק מעולה מאחד הקמחים השווים ביותר של שטיבל, מס' 440. בצק המיועד לעד 72 שעות התפחה. אני התפחתי 48 שעות, טרוף🔥

לבצק
1 ק"ג קמח פיצה – שטיבל 440
640 גרם מים קרים
20 גרם שמן זית
25 גרם מלח
20 גרם סוכר
10 גרם שמרים יבשים

לרוטב
מחית של מוטי
אורגנו
מלח פלפל

אופן הכנה
למזוג את הנוזלים לקערת המיקסר, יחד עם הסוכר והמלח.
להוסיף את הקמח ולפזר את השמרים מעל.
ללוש את כל הרכיבים במיקסר באמצעות וו לישה במהירות איטית למשך כ- 3 דקות עד לאיחוד.
להעלות את מהירות המיקסר למהירות בינונית וללוש את הבצק במשך
כ 7-8 דקות, עד אשר הבצק נפרד מדפנות הקערה, נאסף סביב וו הלישה ומתקבל מרקם חלק.
לכסות את קערת המיקסר במגבת או בשקית ניילון ולהתפיח במקום חמים למשך כשעה עד אשר הבצק מכפיל את נפחו. להכניס למקרר, אני הכנסתי ל-48 שעות.
להעביר את הבצק אל משטח עבודה מקומח קלות, ולהוציא ממנו את האוויר באמצעות טפיחה חזקה.
לרדד לפי התבנית שמכינים בה. למרוח הרוטב, לפזר גבנ"צ מגורד וכל תוספת שתרצו. להכניס לתנור, 200 מעלות טורבו, ל 15-20 דקות בערך. אני הכנסתי כמה תבניות יחד.
המתכון של שטיבל עם שדרוגים קלים שלי.
בהצלחה ובתאבון 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

פיצה🍕_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

51 מתכונים