Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון:
הבצק צריך להיות רך ודביק זה הסוד שלו
קילו קמח, 2 כפות שמרים, 2 כפות סוכר, כף מלח
חצי כוס שמן 4 כוסות (חד פעמי קר) מים פושרים

במיקסר נעבד הכל לבצק רך ודביק כ10 דקות לישה
כשתכבו את המיקסר, קחו לכם מעט שמן בידיים
ותמשיכו ללוש ידני עוד כ2-3 דקות
מתפיחים כ50 דקות, ואז בידיים משומנות קורצים כדורים (6 כדורים בקילו) ומניחים כל 3 עם מרחק אחד מהשני בתבנית עם נייר אפיה, מחכים כ5 דקות ואז עם ידיים משומנות פותחים את הבצק לצורה
אני הברשתי עם שמן זית מלח גס וטימין
אפשר לשים כל מה שעותה בדמיון
תנור חם על 200 מעלות, עד להשחמה
בהצלחה אביבה ממן🌹
כשיוצאות הפוקצ'ות מהתנור לכסות עם מגבת נקיה כמה דקות

פוקצ'ות טעימותת וקלות הכנה_מתכון של אביבה ממן – מאסטר מתכונים
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

29 מתכונים