Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

לבצק:
250 גרם קמח
50 גרם אבקת סוכר
125 גרם חמאה קרה
כף גרדת לימון
1 ביצה
כף חלב

לקרם:
4 ביצים
כוס סוכר
180 גרם חמאה
2 שליש כוס לימון סחוט טרי
2 כפות גרדת לימון

קרם פיסטוק:
150 גרם גרם פיסטוק
רבע כוס חמאה מומסת
חצי מיכל שמנת מתוקה

מרנג:
4 חלבונים
120 גרם סוכר
אופן הכנה לבצק:
במעבד מזון שמים קמח סוכר וחמאה.
בפולסים מעבדים עד פירורים מוסיפים את גרדת לימון. וביצה וחלב.
מעבדים עד קבלת בצק מגובש. לא יותר מידי.
עוטפים בניילון למקרר לשעה.

אופן הכנה לקרם:
בסיר שמים סוכר וגרדת לימון על אש בינונית מערבבים למשך דקה.
מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לערב כל הזמן.
מוסיפים את הלימון ממשיכים לערבב עד הסמכה.
מורידים מהאש מוסיפים בהדרגה את החמאה עד קבלת קרם אחיד.
מעבירים דרך מסננת
מעבירים לקופסה סגורה למקרר לפחות 5 שעות.

אופן הכנה קרם פיסטוק:
במעבד מזון שמים פיסטוק מעבדים למשך 3 דקות מוסיפים את החמאה ממשיכים לעבד את קבלת ממרח.
מקציפים שמנת עם 2 כפות אבקת סוכר עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים חצי מכמות ממרח הפיסטוק.
מערבבים עם מרית מעבירים לכלי סגור למקרר עד הרכבת הפאי.

אופן הכנה של הפאי:
מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ. מניחים על תבנית פאי בגודל 24.
שמים נייר אפייה על הבצק ושמים שעועית או חומוס יבש כמשקולת
אופים 180 מעלות 20 דקות עד הזהבה.
מקררים.
יוצקים את הקרם לימון על כל הפאי מיישרים.
מעבירים את הקרם פיסטוק לשק זילוף עם צנטר משונן מזלפים במרכז בעיגול.

אופן הכנה של המרנג.
בקערת המיקסר מקציפים חלבונים וסוכר עם מעט מלח. עד קצף יציב. מעבירים לשק זילוף ללא צנטר.
מזלפים על החלק שנשאר על הקרם לימון
שורפים עם ברנר

בהצלחה 🌺🌺

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

פאי לימון עם קרם פיסטוק 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים