Share with:


חלבי

אופן הכנה

קבלו באהבה❤️
קבלו עוגת תפוחים משגעת,תמיד טעימה תמיד מצליחה,אחת מהשוות😋🍎🍎

שתפו ושימרו🙃👇
https://fb.watch/axslNacrhr/

לבצק👇

2 ורבע כוסות קמח קמח מנופה+שקית אבקת אפיה
200 גר חמאה בטמפרטורת החדר
חצי כוס סוכר לבן,(אפשר להשתמש בכוס סוכר לאוהביי המתוק.)

גרד מחצי לימון
ביצה גדולה
כפית תמצית וניל

1
👇
לערבב בקערה ולהניח בצד.👇אין צורך בריכוך בישול, התפוחים.
👇
6 תפוחים חמוצים. לשטוף.לקלף ,(אפשר עים הקליפה מי שרוצה).לנקות מגרעינים. לחתוך. לרבעים ,ואז לפרוסות.
50 גר סוכר לבן או חום.או.מעורבב,
כפית קינמון.
👇
2
ציפוי פודינג,
לערבב היטב בעזרת מטרפה או מיקסר ידני👇 ,
את זה ניצוק באופן שווה על התפוחים ,שהנחנו על הבצק בתבנית.
👇
2 ביצים 3 כפות חלב כף סוכר כף גדושה אינסטנט פודינג.
(את זה ניצוק באופן שווה על התפוחים שעל הבצק בתבנית.)

ההכנה
את חומרי הבצק ללוש היטב .אני עירבבתי עים המיקסר הידני בהתחלה.והמשכתי ללוש ביד,אפשר ללוש רק ידני.

לאחר שלשנו היטב את הבצק.לשמן תבנית עגולה בגודל 30/ 26.גם את הדפנות לשמן.אפשרות שניה להניח דף אפיה בתחתית התבנית ולשמן רק את
הדפנות.

לקחת קצת מהבצק ולהניח בצד. (בצק זה ישמש לרצועות שנניח מעל התפוחים.הוספתי תמונה להמחשה)את שאר הבצק נשטח בעזרת היד בתחתית התבנית .וקצת בדפנות התבנית .
את התבנית נכניס למקרר לחצי שעה!!!

לאחר חצי שעה להוציא את התבנית מהמקרר
לסדר את התפוחים על כל הבצק.

מעל התפוחים ליצוק באופן שווה,את המיצרכים שעירבבנו היטב.(2 ביצים 3 כפות חלב כף סוכר כף גדושה אינסטנט פודינג.)

את הבצק שהשארנו בצד לרדד ולחתוך לרצועות.
ולהניח מעל התפוחים.או לפורר על התפוחים חתיכות בצק.
אפיה בחום של 180 מעלות .35 עד ארבעים וחמש דקות. תלוי בתנור שלכם.שימו לב לחום התנור שלכם.
שהעוגה קרה אפשר לפזר אבקת סוכר.
באהבה