Share with:


פרווה

אופן הכנה

לתבנית 24.
2 תפוחים ירוקים קלופים.חתוכים לרבועים קטנים
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
כף סילאן
מעט אגוזי מלך קצוץ לא חייב
לערבב הכול בקערה אחת.
4 בצים.
2 כוסות סוכר.
כוס שמן.
אבקת אפיה אחת.
2 כוסות קמח.

אופן ההכנה.
להקציף את הבצים עם הסוכר לקצף תפוח ואוורירי.
להנמיך ולהוסיף את הדמן בעדינות עים הקמח.
להוסיף ידנית את התערובת בצורת קיפול ובעדינות.

לשמן תבנית .ולאפות בחום 180. לפחות כ..50 דקות.

לקרר לפזר באבקת סוכר.ולפרוס.

מאוד מוצלחת וטעימה

עוגת תפוחים נהדרת וטעימה
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

175 מתכונים