Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכיבים
1.1/2 כוסות קמח נפלאות עם כפית אפיה
1/2 כוס קמח שקדים
1.1/4 כוסות סוכר
3 גזרים מגוררים
2 תפוחים מקולפים מגוררים
3/4 כוס שמן זרעי ענבים
1/4 כוס רוזטה
תפוז מגורר. טיפותיים תמצית שקדים
קינמון לפי טעם מוסיף המון
מתחילים למיקסר
מקציפים ביצים ובהדרגה מוסיפים סוכר לקצף יציב לא נוקשה.
מפסיקים פעולת מיקסר ומוסיפים בזילופים בעטיפה את השמן.
המיץ. רוזטה. תמצית שקדים. גרד תפוז. וקינמון. בעטיפה עדינה
את הגזר. התפוחים. ולבסוף את הקמחים המעורבבים עם קמח השקדים
והאפיה. תמיד בעטיפה עדינה. שופכים בעדינות את התערובת. לתבנית
מרופדת 24/26 עגולה. לתנור שחומם ל-180 מעלות. אפיה מ-40 ומעלה
כל אחת והתנור שלה

מפה מברכת את כולם בשנה מתוקה והמון בריאות
הכול זה בונוס

עוגת תפוחים,שקדים, ,הפתעת טעם גזר במעטפת מרציפן _מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

84 מתכונים