Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגה טעימה
וקלה להכנה

עוגת תפוזים קוקוס סולת שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך טחונים

4 ביצים
כוס סוכר
כוס סולת
כוס שמן
כוס קוקוס
כוס קמח+כפית אבקת אפיה( או כוס קמח תופח)
רבע כוס שוקולד
ציפס מקומחים
כף גדושה אגוזי
מלך מקומחים
ההכנה
מקציפים ביצים שלמות
ובהדרגה להוסיף כוס סוכר כ5 דקות לקצף בהיר
מוסיפים
בזילוף את השמן
ומיץ תפוזים
מוסיפים
קמח.קוקוס.סולת
עירבוב לאחר כל הוספה
משמנים תבנית
ושופכים את הבלילה
מםזרים אתהשוקולד
ציפס ועם שיפוד בתנועה מעגלית להטמיע
לתוך הבלילה
מפזרים מעל את
האגוזים המקומחים
180 מעלות
כ40 דקות

הכנת הסירופ
בסיר מרתיחים
חצי כוס סוכר
כוס מים
כף מיץ לימון
כ5 דקות
ומכבים את האש
כשהעוגה מוכנה
עם כף להרטיב
את העוגה בסירופ

עוגת תפוזים קוקוס סולת שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך טחונים_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

638 מתכונים