Share with:


פרווה

אופן הכנה

💞💞💞💞
6 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים(שסחטתי)
קליפה מגורדת מתפוז שלם
חצי לימון סחוט
1 סוכר וניל
2 וחצי כוסות קמח
2 אבקת אפיה.
ההכנה –
מחממים תנור על 160 מעלות
מקציפים ביצים שלמות
מוסיפים סוכר
וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .
כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)
מנמיכים מהירות במיקסר
ומוסיפים לפי הסדר בזרם איטי
שמן. מיץ תפוזים. לימון
ובסוף קמח ואבקת אפיה.
סיר פלא או תבנית 26 , משומנת ומקומחת.
מחממים תנור מראש ל-160 מעלות.
אופים שעה ( לאפות בקו השני התחתון)
( לנעוץ קיסם שיצא יבש).
* לעוגת לימון
סוחטים לימון שלם
ומוסיפים כוס מים
מגרדים קליפה מלימון 1.
התהליך אותו הדבר.
תהנו❤️❤️❤️❤️❤️.
כשמכינים לשבת ושוב אזעקות
שנדע ימים טובים ושקטים
ושחיילינו יחזרו לשלום
וכל החטופים🙏🙏🙏🙏🙏

עוגת תפוזים / עוגת לימונים 💞_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים