Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת תפוזים בסיסית שאפשר לשנות לעוגה נפלאה בטעמים שונים!!
מתכון: כוסות מידה
4 ביצים XL
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
2 סוכר וניל
2 כפות מיץ לימון טרי
גרידת לימון ותפוזים
2.5 כוסות קמח תופח
1/4 כוס פרג שלם
1/4 כוס קוקוס
(לערבב את הקמח, פרג, והקוקס)
אפשר קמח רגיל בתוספת א. אפיה .

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים, להוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה, להוסיף את החלמונים ושאר החומרים לפי סדר כתיבתם.
להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את הקמח לערבב עד הבלעת החומרים היבשים. (לא להקציף יותר)
לצקת את הבלילה לתבנית 26 משומנת או סיר פלא.
לאפות בחום רגיל 160 כ- 45 דקות או עד להזהבה.
הצעה לקישוט ,לא חובה:
לאחר הוצאת העוגה למרוח 2 כפות קונפיטורה תפוזים ולפזר קוקוקס.
בהצלחה!!🍋🍊🍋🍊

עוגת תפוזים מנומשת🍋🍊🍋🍊_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

174 מתכונים