Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס סוכר
כוס קמח תופח
כוס שמן
כוס תפוזים
1 כף גדושה אינסטנט וניל
2 כפות 3 כפות שוקולד מגורר.או שוקו ציפס.
4 כפות גדושות קוקוס. שקית סוכר וניל
4 ביצים גדולות
בקערה להקציף שמן.תפוזים סוכר.סוכר וניל.שמן. ביצים.לקצף תפוח.ואז להוסיף את שאר המיצרכים.איסטנט וניל .קוקוס .קמח שוקולד.לחמם תנור ליפני 180 מעלות אצלי 40 דקות.

עוגת תפוזים😋🌨☔_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

81 מתכונים