Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים.
6 בצים מופרדות.
כוס סוכר.
3 כפות ממרח תמרים.
כוס שמן.
תמצית וניל
3 כפות סילאן
כפית קינמון.
2 כפות שקולית.
2 כפות קקאו.
2 כוסות קמח.
1 אבקת אפיה.

הכנה.
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף לבן.
בקערת החלמונים לשים את ממרח התמרים והשמן ותמצית הוניל לערבב היטב.
ולשים על הקצף הלבן.
להמשיך להקציף לקצף תפוח.
להנמיך ולשים בעדינות ובצורת קיפול את החומרים היבשים. שהם )קמח שקולית קקאו ואבקת האפיה.)
לשמן תבנית 26 או 2 ארוכים. בחום 170 עד 40 דקות. לפזר מעל או אבקת סוכר או עיטור אחר

עוגת תמרים וסילאן
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

156 מתכונים