Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לציפוי
100 גרם שקדים קלויים קלות
50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
1 שוקולד לבן וכף שמן חמניות

לעוגה
. כוס ורבע קמח. 1/2 כפית אפיה
2 כפות מי רוזטה
5 ביצים גדולות
300 גרם שקדים לבנים טחונים./ קמח שקדים
50 גרם אגוזים טחונים
כוס סוכר
גרד תפוז
1 כף שמן
תמצית שקדים טיפותיים

לציפוי
שוקולד לבן להמיס ולהוסיף כף שמן חמניות /אחר
אגוזים /שקדים גרוסים לקישוט קלויים קלות

אופן ההכנה
בקערת מערבל מקציפים יחד במהירות גבוהה. את הסוכר והביצים. 9-10 דקות..
בוחשים בעדינות בעטיפה את השקדים. והאגוזים.מפסיקים פעולת מיקסר ובעדינות ולא במהירות .
מוסיפים את מי הרוזטה. . והשמן.הקמח. אפיה ומבליעים לתערובת הקצף. בזהירות בעטיפה . עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים לתבנית עגולה מס 26 משומנת.
תנור שחומם מראש לחום 180 מעלות..

אפיה כ- 35- דקות בערך תלוי בתנור של כל אחד. לגוון זהוב יפה. מוצאים מהתנור ומצננים..

הציפוי.
ממיסים שוקלד לבן מוסיפים כף שמן ומערבבים. ויוצקים על העוגה.
לפזר מעל את השקדים והאגוזים הגרוסים.

עוגת שקדים_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

68 מתכונים