Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
כוס שמן
3 ביצים
2 חלמונים
כפית שטוחה מלח
2 כוסות מים פושרים

להתחיל עם כוס ולעט לעט לפי הצורך להוסיף
במיקסר לשים קמח שמרים סוכר ולערבב להוסיף כוס מים
לערבב להוסיף את הביצים לערבב קצת להוסיף את השמן וללוש להוסיף מים לפי הצורך ואת המלח וללוש עד לקבלת בצק רך וקצת דביק להוציא מהמיקסר ללוש עוד קצת ביד לשמן קצת עם היד מלמעלה לכסות בנילון ניצמד להתפיח שעה לחלק ל6 לתת מנוחה 10 דקות לפתוח למרוח שוקולד לפזר אגוזים קצוצים וקצת קינמון לגלגל לרולדה ומכל 2 לעשות צמה להתפיח 20 דקות למרוח ביצה אם קצת סוכר ולפזר שומשום לאפות עד שמזהיב להוציא ולהרטיב מלמעלה עם סירופ
לסירופ כוס סוכר חצי כוס מים ומיץ מלימון אחד קטן🌺


עוגת שמרים_יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

30 מתכונים