Share with:


פרווה

אופן הכנה

7 כוסות קמח
כפית שמרים
חצי כפית מלח
כוס סוכר
גרידה מלימון אחד
מרגרינה 100 גר
2 ביצים
2 כוסות מים חממים

למילוי.
250 גר מרגרינה בטעם חמאה מומסת אני השתמשתי של שימרית.
אפשר לפזר מעל פרג
3כפות קקאו
וחצי כוס סוכר

הכנה.
מנפים קמח מגרדים גרידת לימון מוסיפיפ מלח וסוכר מערבבים מוסיפים שמרים מערבבים ממסים מרגרינה עושים גומה ושופכים מרגרינה מערבבים מוסיפים מים בהדרגה מערבבים עד שיוצא גוש של בצק מכסים ומתפיחים.
בנתיים מכינים מילוי שמים במיקרוגל ל30שניות מרגרינה וסוכר מערבבים טוב מוסיפים קקאו מערבבים טוב .
מחלקים בצק ל4כדורים.
מרדדים כל כדור מורחים מילוי מפזרים פרג ומקפלים . לוקחים סכין וחותכים לחצי ואז סוגרים כמו לחלה .מורכים מעל ביצה ולתנור שחומם ל200 מעלות עד לזהבה בערך 30דק .בתאבון

עוגת שמרים עם שוקולד ופרג טעימה ואוורירית
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים