Share with:


פרווה

אופן הכנה

עם "טעות " שלי, יצאה ..משגעת…☺
🥞
לא כל מה שהוכן בטעות זורקים…יצאה לי עוגה נפלאה שאני כן אאמץ את המתכון….

חומרים:כוסות מדידה
3.5 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
1/2כוס סוכר
2 ביצים L
1.5 כפות שמרים
קורט מלח
2 כפות רום
1 וניל
3/4 כוס מים..(להתחיל עם 1/2כוס מים ולהוסיף לפי הצורך.)

חומרים למילוי:
כ-300 גר חלבה
2 חופנים פצפוצי שוקולד

(הוספתי 1 כוס מים וזו הטעות שלי, קיבלתי בצק דביק הוספתי מעט קמח לקבלת בצק פחות דביק אבל רך מאוד)

אופן ההכנה:
לתוך קערת המיקסר לשים את החומרים, ללוש עם וו לישה עד לקהלת בצק הומוגני, לכסות ולהתפיח שעה וחצי.

עיצוב העוגה:
לחלק את הבצק ל-2 כדורים , לרדד למלבן, לפזר חלבה ושוקולד לגלגל לרולדה….או לעצב כפי שמעדיפים.

אני נאלצתי לעצב רולדות ולהניח בתבנית עגולה והתוצאה הייתה נפלאה .

להניח במדף התחתון בתנור
לאפות בחום 165 אפייה רגילה…כ-45 דקות או עד להזהבה.

בהצלחה :🥞🥞

עוגת שמרים במילוי חלבה ופצפוצי שוקולד_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

156 מתכונים