Share with:


פרווה

אופן הכנה

לחמם תנור לחום בינוני
5 חלמונים
3/4כוס סוכר
כף קליפת תפוז מגוררת
כף ת.וניל
קורט מלח
להכניס את כל החומרים לקערה גדולה. לבחוש היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
חצי כוס שמן-להוסיף בזרם דק לתערובת תוך בחישה.

2 1/4 כוסות קמח מעורב עם כפית גדושה א.אפיה.
כוס מיץ תפוזים/חלב.
להוסיף את הקמח לסירוגין עם המיץ אל התערובת, תוך בחישה. להמשיך לבחוש רק עד שמתקבל בצק חלק.
(בחישת יתר פוגמת).

5 חלבונים
חצי כוס סוכר
להקציף את החלבונים בקערה בינונית . כאשר מתחיל להיווצר קצף,להוסיף את הסוכר בשלוש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.
להוסיף לתערובת רבע מהקצף ולערבב.
להוסיף את יתרת הקצף בתנועות עטיפה.
לחלק את התערובת ל 3 קערות.
1/3 תערובת בלילה לבנה.
1/3 תערובת להוסיף 2 כפות אבקת קקאו בתנועת עטיפה.
1/3 תערובת להוסיף כף אבקת נס קפה בתנועת עטיפה.
לצקת מכל תערובת 5 כפות למרכז התבנית
ומעל במרכז הבלילה עוד 5 כפות מתערובת הקקאו,ומעל 5 כפות מתערובת הנס קפה
וכך הלאה עד לסיום הבלילות.
לאפות בחום 160 מעלות.
בהצלחה!

עוגת שייש/זברה_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים