Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חלב
11/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כוס קקאו
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ורך. להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף שמן, ואח"כ להוסיף חלב ולהקציף עוד קצת, להוסיף קמח קקאו ואבקת אפיה מנופים ולהקציף עד לקבלת עיסה אחידה, לקפל את החלבונים עם קצף השוקולד, לצקת לתבנית 24 משומנת ולאפות בחום של 170 כ 45 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
קצפת שוקולד לבן:
1 שמנת להקצפה
1 אינסטנט וניל
1/4 כוס חלב
1/4 כוס שמנת להקצפה
100 גר' שוקולד לבן
להמיס שוקולד עם רבע כוס שמנת. ואת שאר החומרים להקציף עד לקבלת קרם יציב ולהוסיף את השוקולשץד המומס ולהקציף עד לאיחוד.
קצפת שוקולד חלב:
1 שמנת להקצפה
1 אינסטנט שוקולד
1/4 כוס חלב
100 גר' שוקולד חלב
1/4 כוס שמנת להקצפה
להמיס שוקולד ושמנת.
ואת שאר החומרים להקציף עד לקבלת קרם יציב ולהוסיף את השוקולד המומס ולהקציף עד לאיחוד.
קרם וניל:
2 שמנת להקצפה
1 אינסטנט וניל
1/3 כוס חלב
להקציף עד לקבלת קרם יציב.
גאנש:
100 גר' שוקולד מריר
חצי כוס שמנת להקצפה
להמיס
הרכבת העוגה:
לחתוך את העוגה ל3 שכבות, להניח שכבה ראשונה על מגש מעל לצקת קרם שוקולד לבן, להניח מעל שכבת עוגה ומעל לצקת קרם שוקולד חלב, להניח מעל שכבת עוגה לצפות את העוגה בקרם וניל ומעל לצקת את הגאנש.

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד קרם  שוקולד לבן, וקרם שוקולד חלב_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

38 מתכונים