Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

בס"ד
בוקר של אור, שבח והודיה לבורא עולם על הקיים🙏

מצרכים:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1.5 כוסות מים חמים
1 כוס קמח מצה לעוגות
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס אבקת שוקולית
1/2 כוס קוקוס טחון

מצרכים לקרם קוקוס:
1/2 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
1 כף סוכר
20 גרם חמאה/מחמאה
2/3 כוס קוקוס טחון
1/2 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
מערבבים בקערה את קמח המצה, אבקת האפיה, אבקת השוקולית והקוקוס.
מקציפים (במיקסר) בקערה נפרדת את הביצים שלמות (בלי להפריד חלבון וחלמון) עם הסוכר עד לתערובת תפוחה ובהירה (במשך כ-3 דקות).
מוסיפים את השמן והמים ומערבבים.
מוסיפים את תערובת הקמחים ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור למשך כ-40 דקות (תבנית אינגליש קייק) או כ-50 דקות (תבנית עגולה 24).

הכנת קרם קוקוס:
מחממים במיקרוגל (או על הכיריים) שמנת/קצפת צמחית ומוציאים.
מוסיפים סוכר וחמאה ומערבבים עד שהחמאה וסוכר נמסים.
מוסיפים את הקוקוס ותמצית הוניל ומערבבים.
-כשהעוגה מוכנה, יוצקים את קרם הקוקוס על העוגה.
מצננים לטמפ' החדר ושומרים את העוגה במקרר.
והרי לפניכם התוצאה הנפלאה, תמונה אחת שווה אלף מילים!!!
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה!!

עוגת שוקולד קוקוס כשרה לפסח_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

32 מתכונים