Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
4 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
חצי שמנת צמחית
1 כפית אבקת סודה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1 וחצי כוס קמח
4 כפות שוקולית
1 כף קקאו

לגאנש שוקולד
חצי שמנת צמחית
100 גרם שוקולד מריר

לקישוט :
סוכריותצבעוניות

הכנה
מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .
22)מוסיפים את השמן ושמנת צמחית ושוב מערבבים.

בקערה נפרדת
מערבבים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ואבקת סודה ומערבבים היטב .
מוסיפים בהדרגה לקערה של קצף הביצים במהירות נמוכה עד שאין גושים.
שופכים לתבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות .

הכנת גאנש .
שמים על הגז את השמנת צמחית עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק מחלצים את העוגה שמים אותה על רשת.
ושופכים את הגאנש ומפזרים סוכריות.

עוגת שוקולד פרווה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים