מצרכים
כוס חד פעמי פלסטיק
שש ביצים
כוס מים
כוס סוכר
כוס שמן
שני כוסות קמח מנופה
חצי כוס קקאו מנופה
כפית תמצית וניל
ארבע כפות ברנדי
אחד אבקת אפיה,
ציפוי
כוס שמנת מתוקה / שמנת צמחית
200 גרם שוקולד מריר פיסטוק
אופן ההכנה !!
להקציף ביצים שלמות לקצף בהיר ,להוסיף סוכר בהדרגה ,תמצית וניל,להוריד את מהירות המקסר להוסיף שמן בהדרגה, מים קקאו, ,להוסיף קמח בהדרגה ,והפקת אפיה ,
לשמן תבנית עגולה מס 26 לצקת את הבלילה, לאפות את העוגה על חום 180 ,מעלות 45 דקות אצלי, כל אחת והתנור שלה לבדוק אחרי 40 דקות ,כשהעוגה מוכנה לקרר להכין גנאש לצקת על עוגה לקשט כיד המלך
בהצלחה בתיאבון!!