Share with:


פרווה

אופן הכנה

נישאר בצק לא זורקים
שיטחתי בתבנית שמתי ריבה תותים מעל
ושקדים ומעל גירדתי שוב בצק
עוגת שוקולד / שמחה אלגלי
4 כוסות קמח
6 כפות מיים
2 חלמונים(לשים בצד את החלבונים אחרכך נקציף עם עוד חלבונים)
1 וחצי מחמאה
או נוטרינה
ללוש במקסר
על הגז
100 גרם שוקולד
3 כפות קקאו
חצי כוס מים
כפית תמצית וניל
רבע נוטרינה
לערבב
עד שהכל נמס
כשמתקרר
להוסיף 5 חלמונים
ולהוסיף 2 כפות קמח תופח
או קמח רגיל +חצי אבקת אפייה
מערבבים בצורת עטיפה
להקציף 7 חלבונים + 3/4 כוס סוכר
ואת קצב הביצים מעבירים לשוקולד בצורת עטיפה
ומעל לרדד עוד עלה בצק דק
לשים על השוקולד
לשים קמח על נייר אפייה לרדד על נייר אפיה
ועם מערוך באמצע העלה מרימה
ושמה על השוקולד
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180
הכנתי בפיירקס בינוני

בהצלחה

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד עם בצק פריך_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים