מצרכים בכוס 250 מיל :
1 כוס קמח
1 כוס סוכר + כף סוכר גדושה
1 כף קוקוס אופציונלי
2 כפות גדושות קקאו
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
125 מיל קרם קוקוס או שמנת מתוקה
4 ביצים מידה L
אופן ההכנה :
אל תוך קערה מערבבים בכף את החומרים היבשים : קמח.סוכר.קקאו. וניל .אפיה.כף קוקוס..מוסיפים לתוכה את המצרכים הרטובים: שמן.ביצים קרם קוקוס ומערבבים היטב היטב את הבלילה עד לאיחוד .
משמנים תבנית בינונית רגילה מפזרים מעט קוקוס מעל ויוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת עם הקוקוס.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180-200 מעלות כ 25 דקות
או עד שקיסם יוצא יבש! לא יותר מ 3 דקות נוספות .
לא לאפות יותר מידיי כדי לא לייבש את העוגה !
לקרר מעט את העוגה לחתוך לריבועים .
ולמרוח את הגנאש מעל העוגה .
ניתן לקשט בקוקוס.סוכריות או פסי ממרח לוטוס
לציפוי הגנאש :
100 גרם שוקולד מריר
125 מיל קרם קוקוס או שמנת מתוקה
ממיסים במיקרוגל את כל מרכיבי הגנאש ומערבבים היטב .
עוגה רכה וטעימה בטירוףףף
בהצלחה אסתי❤️