Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
4 ביצים
שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח
שקית סוכר וניל/ תמצית וניל
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס חלב / מים/ מיץ תפוזים
4 בננות רכות מרוסקות.
חצי כוס אגוסי לוז טחונים.

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית משומנת עם נייר אפייה.
אופים במשך כ-25 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
אפשר לקשט בקרם, קצפת, פירות או לשפוך מלמעלה סירופ שוקולד או מייפל.

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד ואגוזי לוז בחושה ב 5 דקות_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים