Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
6 ביצים
אחד ו1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות גדושות ממרח שוקולד פרווה ( השחר )
2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות שוקולית
גאנש:
100 גרם שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל קצפת צמחית
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר
בהדרגה להוסיף סוכר, שמן, מיץ תפוזים וממרח שוקולד לקבלת בלילה אחידה
"לקפל" חומרים יבשים
עד לאיחוד. אפייה ב170 מעלות תבנית 26/28 משומנת עד לקבלת קיסם מעט לח
לצפות בגנאש ולקשט כיד הדימיון
באהבה, אורנה ועלני ❤

עוגת שוקולדית פרווה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

359 מתכונים