Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מלית הפירות .
מקלפים כ20 פירות(נקטרינה.אפרסק.
שזיף אדום)
פורסים לפרוסות
שמים בקופסא
מוסיפים..
כף סוכר חום
חצי כפית קינמון
מערבבים ושמים במקרר
לפני ההכנה
מוציאים
מנקזים נוזלים

מלית הקקאו
בצלחת שמים
3 כפות קקאו
חצי כפית קינמון
כף סוכר חום
מערבבים

כוס בוטנים טחונים

הבצק
4 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
רבע כוס סוכר
100 גרם חמאה רכה
לשים הכל לבצק אחיד

הכנת שבלולי הפירות
מרדדים את הבצק למלבן
חותכים לאורך
רצועות בצק
מסדרים את הפירות
לאורך ומגלגלים כרולדה
שמים בסלסלת נייר
מכינים באתה דרך
את כל השבלולים
מסדרים בתבנית
עגולה את כל הסלסלות
מפזרים מעל שומשום
180 מעלות
כ20/25 דקות
כשמתקררות בוזקים אבקת סוכר

הכנת שבלולי הקקאו והקינמון
מרדדים למלבן
חותכים רצועות בסכין לאורך במירווחים
מפזרים ממלית הקקאו
מפזרים בוטנים טחונים
מגלגלים כרולדה
שמים בסלסלות נייר
מכינים את כל השבלולים
באותה דרך
מסדרים בתבנית עגולה
מפזרים מעל שומשום
180 מעלות
כ20/25 דקות
כשמתקררות
בוזקים אבקת סוכר

עוגת שבלולי פירות ,קקאו ,קינמון ובוטנים טחונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

676 מתכונים