Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכי טעימה שאכלתם …עוגת פרג משגעת הכי טעימה לפורים ולא רק

כוס קמח מנופה כף אבקת אפיה.
כוס פרג .כוס שמן.
כוס סוכר
ביצה אחת
.3 חלמונים
3 חלבונים

בקערה:
קמח אבקת אפיה.פרג שמן.ביצה אחת וחלמונים . לערבב עים מיקסר ידני.
בקערה נקיה אחרת.להקציף את החלבונים עים כוס סוכר לקצף יציב.להוסיף את הקצף לקערה הראשונה בעזרת מרית או כף בתנועת קיפול עד לאיחוד
.לא עם מיקסר!!
לשמן תבנית גם בדפנות.או להניח דף אפיה בתחתית התבנית ולשמן דפנות
להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות .אפיה רגילה.(קוו למעלה קוו למטה)
רבע שעה עשרים דקות .כל אחת מכירה את חום התנור שלה😊
שהעוגה נאפתה להוציא מהתנור ולתת לעוגה להיתקרר!!!
לחצות את העוגה לשתיים ולמלא בפודינג וניל.
פודינג וניל איסטנט שקית אחת.
2 שמנת מתוקה כפית תמצית וניל
להקציף .עד לקרם יציב
ולמרוח על חלק אחד. למלא ולהשאיר לציפו מעל העוגה.לכסות עים החלק השני.ולצפות מעל בשאר הפודינג .לפזר שקדים מולבנים🔥לא לחתוך ישר את העוגה תניחו במקרר להתיצבות

עוגת פרג_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

75 מתכונים